quarta-feira, janeiro 12, 2011

Serviço Social GUIA DE LLENGUATGE NO HETEOSEXISTA

EL CONSELL DE LA JOVENTUT PRESENTA LA GUIA DE LLENGUATGE NO HETEROSEXISTA. (11/01//2011)


El Consell de la Joventut de València (CJV) l'òrgan màxim de representació del moviment associatiu de València i interlocutor vàlid dels i les joves de València davant les administracions, conformat per 55 associacions juvenils d'àmbit local.



Ha presentat avui públicament l’edició d’una nova campanya des de l’Àrea de Gènere i Sexualitat que consta d’una GUIA DE LLENGUATGE NO HETEOSEXISTA, on el seu principal objectiu es ser una ferramenta útil i directa de lluita contra el patriarcat i l’heterosexisme a través del llenguatge. La guia esta disponible en format paper i digital, a la nostra web (www.cjvalencia.org).



El llenguatge no heterosexista es caracteritza pel rebuig a la presumpció d’heterosexualitati i reivindica la diversitat sexual siga reconeguda públicament perquè poc a poc vaja desapareixen de la nostra societat la presumpció d’heterosexualitat, així com l’adscripció sistemàtica a un gènere determinat, masculí o femení, a partir de trets físics.



Esta campanya es complementarà amb la realització de xerrades adreçada a centres educatius, centres de dia de joventut i per a associacions. Cursos oferts: Història del Moviment Feminista; Situació de la dona en València, Espanya i al món; Diversitat Sexual (transsexual, bisexual, pansexuals...);Curs de VIH bàsic i Taller de Prevenció ITS (Infeccions de Transmissió Sexual)





Francisco Arturo Moreno Nebot

Coordinador de l'àrea de Gènere i Sexualitat




Més informació:



Consell de la Joventut de València



T.963443286 Fax.963443296



seu@cjvalencia.org www.cjvalencia.org
http://www.cjvalencia.org/index.php?tipo=n&ver=19

Sem comentários: